Uganda Grønt blev etableret i 2014 af tvillingebrødrene Christian Olsen & Michael Olsen, Uganda Grønt er beliggende på Ugandavej 3 på Amager 2770. Christian og Michael er 4 generations grønthandlere fra deres familie og har et enormt kendskab samt netværk i faget grundet familiens erfaring.

Hos os kan der altid findes velsmagende frugt og grønt i højeste kvalitet, samt friske blomster og planter fra Danmark og Europa. Gennem flere års erfaring med frugt, grønt, blomster og planter, har vi opnået en enorm viden. Vi har et kæmpe sortiment og planter og hvis der er noget vi ikke har, så gør vi vores bedste for at få tingene hjem, da vi gerne vil kunne tilfredsstille alle vores kunder.

Der står smilende personale klar til at svare på alle dine spørgsmål og sørge for at servicen er i TOP. Vi står hver dag i sommerperioden tidligt op for at kunne sørge for de bedste og friskeste varer til vores kunder. Hver dag starter vores morgen med en tur til Grøntorvet, hvor vi her mødes med vores kære far og udpeger de bedste råvarer til Uganda Grønt.

Vi har et tæt samarbejde med de danske avlere, hvor vi får vores jordbær, kartofler, ærter, urter samt diverse kål fra, det bliver hver dag nøje udvalgt og samlet, og herefter kørt ud til os på Ugandavej. Vores blomster og planter kommer primært fra danske gartnerier, men vi har også tæt dialog med en kæmpe planteskole i Spanien, hvor vi modtager alle vores Citrustræer, palmer, granatæbler, figentræer og så vores unikke oliventræer i mange størrelser. Især vores oliventræer gør vi en stor dyd ud af. Vi har oliventræer i alle størrelse og alle former, bergnet til det danske klima.

Som en ekstra service når der købes træer, sørger vi får at kunden for træerne leveret direkte til døren. Om vinteren afvikles der julemarked med Juletræer, frugt, grønt, nødder, blomster, dekorationer og diverse pynt på Ugandavej 3. Imens vores nabo Uganda Ismejeri sørger for de varme og kolde fristelser.

Vi har igennem årene og vores erfaring arbejdet os til en stor viden indenfor juletræer, så vi kan hjælpe vores kunder bedst muligvis. Vores juletræer er alle dansk produceret på Sydsjælland, Lolland og Falster. Vi har træer i alle størrelser med og uden rod, vi monterer også fod eller tilpasser træet til vores kunders personlige juletræsfod.

I vores hyggelige gårdmiljø er der masser af plads til, at alle kan sidde ned og hygge sig. Der er også mulighed for at få sig et spil petanque hvor vi har to baner til rådighed.