Hos Uganda Ismejeri arbejder vi ud fra et standpunkt om, at sælge frisklavet is med den bedste kvalitet såvel som at give vores kunder en service ud over det sædvanlige. Hjørnet af Ugandavej har igennem en lang årrække været kendt for dets høje kvalitets- og serviceniveau.
En status vi ønsker at bibeholde.
Produktionen af is foregår i forlængelse af butikslokalet. Al vores mælke-is bliver produceret med økologisk mælk og fløde fra Øllingegaard, hvilket er kvalitetsbevidst valg. Mere præcist bliver vores mælk og fløde produceret på Svanholm Gods, som er et økologisk storkollektiv, hvor den fælles grundtanke går på økologi, fællesskab og bæredygtig livsstil. På denne fantastiske gård dyrkes der græs, korn, raps og grøntsager, som bl.a. anvendes som fodder til de omkring 120 jersey-køer.
Vores sorbet-is laves med de lækreste friske bær og frugter, som er i sæson, hvilket var et naturligt valg for os, med vores baggrund som grønthandlere, hvor vi gør brug af de bedste leverandører.
Hver enkel isvariant i vores sortiment har sin egen unikke opskrift, og bliver produceret daglig, for at opnå en naturlig friskhed.